Počet položek: 0 0,- CZK

Recenze obchodu

07.09.2020

RYCHLE VYRIZENI.

07.09.2020

Co jsem objednal to jsem dostal bez problémů

nevím o žádné

22.08.2020

zatím bez potíží

09.10.2013

cena, rychlost, komunikace

Celková spokojenost.

25.08.2013

Objednala jsem si Nokii 500, po týdnu komunikace s obchodem telefon dorazil bez baterie a s německým návodem, samozřejmě čeština v telefonu nebyla, po dalších třech dnech komunikace s obchodem manžel jel telefon do obchodu osobně vyměnit. Bohužel daný mobil neměli, tak dostal nabídku odebrat jiný mobil podle vlastního výběru a s citelnou slevou. Teď je maximálně spokojen, pochvaloval si přístup obsluhujícího personálu.

24.04.2013

konzultace

Super

23.04.2013

zadne jsem nenasel

Az na to ze zbozi zdrzuje ceska posta ,me eshop mile prekvapil.Ceny jsou hodne dole oproti jinym eshopum a komunikace taky byla vzdy prijemna a na urovni :)

23.04.2013

U mne spokojenost. Zboží s doklady,razítky v original balení.

13.04.2013

Velký výběr, skvělá cena, dostupnost zboží skladem.

Není mi známo.

Doporučuji všem. Skvělá komunikace. Zboží okamžitě k odebrání. Skvělé ceny.

08.04.2013

cena, rychlost.

Spokojenost. Doporučuji.

28.03.2013

Nákup z domova, pohodlně a za bezva cenu.

Doporučuje

26.03.2013

cena, komunikace, rychlost dodání.

zatím nemá.

Spokojenost, doporučuji dále. Vše proběhlo standartně, od potvrzení až dodání objednávky.

23.03.2013

ceny

žádné problémy, všechno oka

21.03.2013

celkem dobre ceny zbozi dorazilo nasleduji den

mohu doporucit

20.03.2013

cena

chybí český návod

19.03.2013

Vubec zadne odpovedi na pripadne dotazy emailem

17.03.2013

cena a rychlost

16.03.2013

dobrý výběr zboží za velice přijatelné ceny

-

naprostá spokojenost,perefektní komunikace a ochota,doporučuji

13.03.2013

levná ceny

při problémech odkazuje na emailovou komunikaci, telefonicky by to bylo lepší

08.03.2013

dobré ceny

08.03.2013

nakupuji doma v pohodlí a bez čekání - fronty přiveze se mi balíček až domů

02.03.2013

Velmi dobré ceny

Nema žádné

Doporučuji

01.03.2013

bohužel, mi přišel tel. v jiné barvě než jsem chtěl - žlutý zadní kryt..

01.03.2013

cena, komunikace

vše ok, doporučím dále.

27.02.2013

příznivá cena

výborná komunikace s obchodem

26.02.2013

Levné

Neznám

Velmi dobré! Jen dopravce mi nechtěl vydat zboží a požadoval o 200,- Kč více proti původní domluvě s obchodem, jinak mi to nevydá!

26.02.2013

spoustu zboží

zatím žádné

doporučuji

24.02.2013

LEVNÝ

DLOUHÁ DODACÍ LHŮTA

CENA ODPOVÍDÁ ZBOŽÍ

23.02.2013

Náhradou za mobil mi nabídli slevu na jiný mobil.

23.02.2013

Je levny a ma nejnovější zboží.

22.02.2013

Objednal jsem si Samsung Galaxy Tab GT-P3100TSEXEZ s vnitrni pameti 8GB ve stribrne barve. Tento model vsak skladem nebyl, coz mi zdelili, az kdyz me telefonicky kontaktovali. Ihned jsme se domluvili na nahradnim modelu s 16GB pameti. Cena byla samozrejme navysena, ale stale byla srovnatelna s cenou u konkurence za model s pameti 8GB! Jedine minus ze tablet prisel v bile barve, o ktere nebyla rec. Dceri se vsak barva libi a proto toto resit nebudu a jsem tedy spokojeny. Domluva bez problemu.

21.02.2013

Cena, rychlost, komunikace

Nevim

Maximalni spokojenost, super ceny, aktualizovane stranky. Doporucuji.

21.02.2013

Přečetl jsem si potřebné informace a rozhodl se koupit. Mobil dorazil v pořádku do tří dnů a v plné výbavě jak ukazují v recenzích (kožené pouzdro, HDMI kabel atd.). Používám jej 10 dní a jsem s koupí spokojen.

18.02.2013

Cena, Kvalita

Dodaní 4 dny , Neni cesky navod jenom polsky ale nevadí mi to. Android jsem uz mel.

doporucuji, komunikace dobra.

17.02.2013

Rychlá komunikace - obchodníci semnou komunikovali i v deset večer. Cena nejlepší v okolí.

žádné

Doporučuji. Díky za obchod.

17.02.2013

doba cena doporucuji

16.02.2013

Dobrá cena

Dodací lhůta

Jde to

15.02.2013

Nízká cena

15.02.2013

Kamenny obchod

nic me nenapada

Zazemi kamenneho obchodu, super ceny, slusne jednani, pri zpozdeni mi dali darek, obal na telefon

15.02.2013

cena

Po prvotní obavě , že se jedná o mobily z EU kde nebude čeština jsem spokojen. Jen je potřeba nastavit v menu češtinu.

14.02.2013

nízké ceny, rychlost dodání

žádné jsem nezaznamenala

velice spokojená,vřele doporučuji,

11.02.2013

pohodlí objednávky z domova, nejvíce my vyhovuje osobní odběr

nenašla jsem

zboží bylo za skvělou cenu, hned mě kontaktovali o stavu objednávky, zboží bylo připraveno druhý den k vyzvednutí na prodejně, určitě doporučuji ostatním

11.02.2013

Cena

telefonní komunikace

dobrá cena,

10.02.2013

Nejlevnější ceny, dobrá komunikace

Po prvním nákupu žádné.

10.02.2013

Žádné zbitečné emaili...

...nepřišel jsem na ně...

Doporučuji

08.02.2013

teprve po objednani zbozi jsem si precetl hodnoceni ostatnich, trosku znejistel, ale opak byl pravdou. majitel mi volal zpet, upresnil doruceni a zbozi prislo presne, jak rekl. takze zkusenost pozitivni.

08.02.2013

Cena zboží a dopravy

07.02.2013

Rychlé spolehlivé. V balíčku byl skutečně objednaný mobil a ne cihla, jak někteří známí straší a odrazují od nákupů.

nevím

Skvělé, rychlé, doporučuji.

05.02.2013

cena, rychlost, komunikace

doporučuji

05.02.2013

Nedorazil český návod!!!!

04.02.2013

Rychlost a levné odeslání n adobírku

žádné jsem nezjistil

Vše v naprostém pořádku

04.02.2013

dobré ceny oproti konkurenci

dlouhá dodací lhůta

Obchod můžu doporučit, zboží přišlo v pořádku, ale ta doba dodání mě trošku vyvedla z míry. Jinak ale bez problémů, možná trošku zlepšit komunikaci se zákazníkem :-), jinak děkuji za vše.

03.02.2013

rychlost dodání zajímavá cena

poslední kus skladem

.

03.02.2013

_výborné ceny _slušné a srozumitelné jednání

_nic

_z obchodu mně přišel email,že když zboží do 3 dnů nedorazí,tak jim mám napsat. _i když jsem měl z obchodu potvrzeno,že zboží bylo odesláno,tak Česká pošta se sloganem-dnes podáte,zítra doručíme-to trochu nestihla.Zboží mně doručila za 4 dny.Asi by měl někdo České poště řící,že je již rok 2013 a dávno pryč je doba kdy to rozváželi poštovní vozy tažené koňmi.Termín se však mnoho nezměnil!!!

02.02.2013

měli jste to co v kamenném obchodě nemají

našel jsem produkt který jinde nebyl a bzl dostupný.dobrý.ano.

01.02.2013

Nízké ceny, výborná komunikace.

01.02.2013

Rychlost dodani Cz diatribuce Cena byla vyhodna oproti jinym obchodum

Osobne jsem velmi spokojena

01.02.2013

chybely detaily o stavu objednavky. byl jsem pak zaskocen (pozitivne) rychlosti dodani

30.01.2013

Nejlevnějši cenu

Bodnul by česky manual pro někoho kdo drži poprve dotykovy telefon.

JSEM SPOKOJEN S KOUPI

29.01.2013

Výborná komunikace a ochota

nic neshledáno

Byla jsem velice spokojena, objednané zboží jsem měla do tří dnů doma, bez poškození a dobře zabalené.

28.01.2013

nedostatečně označené výdejní místo při osobním odběru

nejlepší ceny

28.01.2013

Velmi přijatelné ceny

doporučuji všem novým zákazníkům komunikace s obchodem funguje v pohodě přijatelné ceny

28.01.2013

Rychlost v jednání, výborná komunikace

Momentální výdejní místo budí nejistotu na hrůzu.

28.01.2013

Nezaslaný záruční list, nezaslaný doklad o zakoupení

27.01.2013

rychlost, solidnost a dobré ceny

žádné jsem nenašel

velmi dobrý obchod, dobré ceny, solidní jednání

27.01.2013

Nejnižší cena na trhu

25.01.2013

Poměr cena výkon.

Doporučuji!

25.01.2013

Dobrá komunikace, rychlost zaslání telefonu a cena .

Bohužel chyběly sluchátka,4GB pamětová karta a ochranná folie,proto asi ta nižší cena.

Doporučuji všem.

22.01.2013

cena, dostupnost, komunikace s obchodem, solidni jednani.

zatim nema.

toto byl prvni nakup a nemam zadny problem, zbozi bylo expedovano 3 den jak bylo domluveno, dorazilo v poradku vcetne ceskeho zarucniho listu a manualu. Doporucuji.

20.01.2013

Dobrá cena oproti konkurenci

18.01.2013

cena

spusob placeni....

dobra cena

18.01.2013

Nakoupila jsem zde, protože to byl nejlevnější obchod a také podle recenzí velice spolehlivý. Se zboží jsem spokojená a při dalším nákupu určitě použiji opět tento obchod. Určitě obchod doporučuji, zboží přišlo do týdne.

17.01.2013

uvadi pravdive info na webu skladova dostupnost cena

neni platba pres ucet

tento obchod doporucuji, dobra komunikace, vse okey

Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Přejeme pěkný den, tým 1Mobilni.cz

16.01.2013

Ceska distribuce Rychlost dodavky Super cena Spolehlivost

Maximalni spokojenost

Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Přejeme pěkný den, tým 1Mobilni.cz

16.01.2013

Ochotný personál Cena velmi výhodná Přehlednost eshopu

Zboží jsem si vyzvedla osobně a prodejce mi ochotně zbožé předvedl

Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Přejeme pěkný den, tým 1Mobilni.cz

15.01.2013

Cena Kvalitnejsi zbozi nez u konkurence ve stejne cenove relaci Pravdivje uvedene stavy zbozi na webovych strankach obchodu

Zbozi by mohlo byt lepe zabalene k preprave

Mohu vsem doporucit. Umeji delat obchod ke spokojenosti obou stran. Budu zde nakupovat casteji.

Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Přejeme pěkný den, tým 1Mobilni.cz

15.01.2013

Cena Kvalita Komunikace Doprava

Nema

Maximalni spokojenost, doporucuji ostatnim, nakupuji zde pravidelne a nemel jsem jediny problem...

Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Přejeme pěkný den, tým 1Mobilni.cz

15.01.2013

cena

dodací lhůta

velikost (nízkost) ceny kompenzuje o něco delší dodání

Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Přejeme pěkný den, tým 1Mobilni.cz

14.01.2013

Nízká cena Dostupnost kamenného obchodu Zboží na skladě jak je napsáno

Je tu hodně levno, reagují na dotazy skoro okamžitě, zboží mají na skladě v kameném obchodě a za osobní převzetí se neplatí rozhodně doporučuji

03.01.2013

Skvělé ceny oproti konkurenci.

Rychlost,spolehlivost,dobrá komunikace ....

03.01.2013

spokojenost

28.12.2012

Cenově velmi dostupné zboží. Velká spokojenost.

26.12.2012

Objednané zboží bylo doručeno přesně podle naši objednávky. Cena souhlasila s naší objednávkou.

V balení nebyl český návod k použití.

Byli jsme spokojeni. Byl to pěkný dárak pod stromečkem.

25.12.2012

Zatím ok

?

ok

25.12.2012

rychlost dodani

bezproblémový obchod

24.12.2012

Byli jsme zcela spokojení.Vše bylo ihned nachystáno a zboží bylo v pořádku. Měli jsme problém s nastavením telefonu a po zavolání na eshop jsme byli navedeni tou správnou cestou :-)Všichni byli ochotní,vstřícní a milí. Tudíž můžeme jen doporučit :-))

23.12.2012

Byla jsem spokojena. Krátká dodací lhůta, hlavně před Vánoci. Děkuji

23.12.2012

Široký výběr sortimentu a velice příznivé ceny. Určitě mohu jen doporučit.

23.12.2012

Nízká cena, přehledné informace o zboží

Mám veskrze pozitivní zkušenost. Nízká cena, dostatečné informace o zboží, spolehlivá dodávka.

23.12.2012

cena přehled rychlost

nevím o takové

vše podstatné jsem již uvedl

23.12.2012

nejlepší cena

23.12.2012

Prohlédla jsem snad všechny ověřené internetové prodejny,ale u vás mě zaujala cena-o proti druhým o 2000kč levnější!!!!Telefon je vpořádku i s českým návodem.

Nakoupila jsem poprvé a jsem spokojená.

Doporučuji!!!

23.12.2012

rychlost dodání a kvalita zboží

žádné jsem nezjistil

jsem spokojen, mohu jen doporučit

22.12.2012

cena a rychlost

chyběl český návod

poměr cena - výkon, OK

22.12.2012

nejlepší cena produktu, kvalitní dodání,neporušenost zásilky,kvalitní komunikace po telefonu s 1Mobilní doporučuji Všem známka kvalita

21.12.2012

celková cena dobré hodnocení zákazníků

nejsou

21.12.2012

Rychlost .cena.

Balení,mobil byl vložen do obálky z které by se dal snadno vyjmout.

Cena rychlost,dál se uvidí je to dárek.

19.12.2012

Obchod,vše v pořádku a zboží (telefon)to zjistím až po rozbalení pod stromečkem

19.12.2012

Nepřišel mi záruční list!

19.12.2012

nejlevnejsi cena

nebyla napsana jestly je to ceska distribuce

dobry,nejlevnejsi,akurat skoda ze u telefonu nebyl cesky popis,jinak spokojenost a doufam ze bude fungovat jak ma

Copyright © 1mobilni.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© 1mobilni.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace